2015. augusztus 12., szerda

Frissítve Amerika „szürkeállománya” rájött a cionista ravaszságra - Bibi bukásai

2015. augusztus 12. 10:45
Kincses Albin - Hunhír.info
cionbolcsei250.jpgAmerikai tudósok után vezető beosztású katonatisztek, admirálisok nyílt levélben fejezték ki támogatásukat az Obama Iránnal kapcsolatos álláspontja miatt. A pragmatista erők elfogadhatatlannak tartják az izraeli megoldást, hogy minden vitás kérdést az erőszak nyelvén kell megoldani. Az izraeli diplomácia továbbra is az oszd meg és uralkodj mintát követi militáns politikájában - mondta Brandon Martinez torontói politikai elemző.
Izraeli miniszterelnök Benjamin Netanjahu hevesen ellenezte a megállapodást, és az olyan Izrael-barát csoportok, mint az American Israel Public Bizottság (AIPAC) már az a kampányt építi a lakossági körében, hogy az az átlag amerikai is nemet mondjon Obama terveire.

Obama nagykövetével tetette rendbe a simlis cionführert

2015. augusztus 11. 15:26
Kincses Albin - Hunhír.info
netanjahu250.jpgAz amerikai nagykövet felszólította Netanjahut, hogy ne próbálkozzon az iráni tárgyalások kisiklatásával. Mint fogalmazott, a fennálló ellentétes megítélések ellenére is közösen kell kialakítani a tárgyalások stratégiáját."El kell fogadnunk, hogy egyértelmű nézeteltérés köztünk és talán nem sikerül meggyőznie egymást,"-nyilatkozta Dan Shapiro izraeli rádióban hétfőn.



Mindeközben Tel - Aviban. Miközben Hazánkban lelkesen üldözi az ellenállást a TASZ nevezetű Magyar - ellenes szervezet.  
Itt még vér fog folyni" - mondják Tel-Avivban az afrikai "menekültek" jelenléte ellen tüntető zsidók
Forrás: https://kuruc.info/r/4/146899/

Az Izraeli Legfelsőbb Bíróság tegnap úgy döntött, hogy legfeljebb egy esztendeig lehet letartóztatásban tartani az egyiptomi Sínai-félszigeten keresztül Afrikából érkező "beszivárgókat", azaz a zsidó állam területére illegálisan belépő menedékkérőket. A határozat földühítette a leginkább Tel-Aviv déli városrészeit mára gyakorlatilag megszállt afrikaiak jelenlétét naponta elszenvedő lakosságot. A bíróság döntése értelmében csak az elkövetkező hét során mintegy 1500 menedékkérőt engednek ki az egyiptomi-izraeli határvidéken fölállított Holot nevű sivatagi fogdából, s a szabadulók csatlakoznak a már Dél-Tel-Avivban tartózkodó, lakó, az egész környéket néger gettóvá változtató társaikhoz - tudósít a Jediot Áháronot. A tüntetők alvó afrikaiba ütköztek (Fotó: Nír Áháronszon) A dél-tel-avivi régi lakosok közül már tegnap este utcára vonultak a bíróság döntése elleni tiltakozásként. A tüntetők Tel-Aviv Hátikvá piacától kiindulva a Levinsky térig (ez a közterület még nem Monicáról van elnevezve - H. J.) vonultak, amelynek környékén a legtöbb afrikai tartózkodik már évek óta. A már korábban megalakított Dél-Tel-Aviv Felszabadítási Frontja nevű szervezet irányítói, rokonszenvezői a sajtónak elmondták: azért szólították utcára a lakosságot, mert a bírósági döntés értelmében csak az elkövetkezendő két hét folyamán ismét több ezer afrikai érkezik a városrészbe, akik "még a jelenleginél is nagyobb pokollá változtatják majd az életünket. Minden lehetséges eszközzel, erővel is föllépünk majd ez ellen", nyilatkozta az egyik zsidó lakos. "Egyszerűen nincs magánéletünk, gettóban élünk itt. Nemsokára megérkezik ide Holotból (a sivatagi táborból - H. J.) a többi eritreai is, amibe nem nyugszunk bele. Itt még vér fog folyni. Az izraeliek elmenekülnek innen, az afrikaiak pedig ezt a helyet a saját erődjükké alakítják át", mondta egy tüntető zsidó nő. Egy afrikai erkölcsöt prédikál a zsidó tüntetőknek (Fotó: Jediot Áháronot) A Jediot Áháronot tudósításához mellékelt videón látható, hogy az Izraeli Legfelsőbb Bíróságot kárhoztató felháborodott tel-aviviak a menekültektől a gyermekeiket féltik, fölemlítik, hogy jelenlétükkel a kábítószer-kereskedés és -használat, a nemi erőszak is elburjánzott a környéken. A tüntetők transzparenseiken például a "Kitoloncolást most!", "Mától kezünkbe vesszük a törvénykezést" jelszavak olvashatók. Látható az is, amint egy afrikai elég nehezen érthető héberséggel erkölcsre oktatja a zsidó tüntetőket, mondván, hogy nem csak a szudáni és az eritreai menekültek között vannak "nem szépen viselkedők", hanem a zsidók és az arabok között is. "Mától kezünkbe vesszük a törvénykezést!" (Fotó: Moti Millrod) A Jediot Áháronot táblázata szerint Izraelben jelenleg összesen 49 091 afrikai menekültkérő tartózkodik. Eritreából 33 057, Szudánból 8506, a világ más, nem afrikai országaiból 2941, míg a többi afrikai országból 587 személy élvezi a zsidók vendégszeretetét. Hering J. - Kuruc.info



Britek követelik Netanyahu letartóztatását

Több mint harmincezren írták alá azt a petíciót amiben követelik a brit kormánytól, hogy tartóztassák le az izraeli miniszterelnököt.
Háborús bűncselekmények elkövetésével vádolják Benjamin Netanyahu-t a britek. Az izraeli miniszterelnök szeptemberben látogat el az Egyesült Királyságba, ezért kampány és aláírás gyűjtés kezdődött el, hogy elfogató parancsot adjanak ki Netanyahu ellen, és azonnal tartóztassák le amint leszáll a repülőgépéről.
Idáig több mint harmincezren írták alá a petíciót, ha ez a szám eléri a százezret a brit parlament köteles lesz az ügyet megvitatni.
A brit törvények széleskörű jogkört és független működést  biztosít az igazságügyi rendszernek. A Rusia Today szerint az elmúlt években számos izraeli vezető főként biztonsági tiszt volt kitéve annak a veszélynek, hogy Brit területeken bármikor letartóztathatják. Legutóbb a volt  izraeli honvédelmi miniszter Shaul Mofazt akarta letartóztatni a brit ügyészség miután tavaly Londonba látogatott, mivel a gyanúk szerint háborús bűncselekményeket követett el. A háttérben zajló izraeli-brit tárgyalások eredményeként Mofaz ellen megszüntették az elfogatóparancsot, és visszautazhatott Izraelbe.
Tel-Aviv gyakran kifogásolja a brit igazságügyi rendszert, ami saját jogkörén belül is kiadhat elfogatóparancsot azok ellen akik háborús bűncselekménnyel vádolható. Izrael többször is követelte az Egyesült Királyságtól, hogy változtasson a törvényein.
Orientalista.hu – Sinoda

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése