2015. május 21., csütörtök

B.Angyal Féltékeny zaklató.

10 megjegyzés:

  1. Vissza kellett volna írni neki. Ca-ca-ca kucuka. Hol a helyed? :-D Posztkommunista méreg, és szarkeverő. Jól ismerem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnálatos módon magunk is. Pediglen nem szerettük volna egyáltalán. Anno még talizni is kívánt volna. Magammal is.

      Törlés
  2. A Barátodnak már írtam, hogy jól felpiszkáltátok a posztkommunista leszbikus nőstény, perverz fantáziáját. De a másik két Izraeli ultranacionalista társának is sikerült. De az egyik legalább belátta, hogy hiába és törölte magát. A kucu a legpofátlanabb. Abban nem tévedtem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Huncutka? xD Nos azon események után, nehéz lett volna Attilaként tengetnie uncsi " életét ". A végén már hol szakállas pasi, hol pediglen pillangó kívánt lenni. Azután lelopta az egyik ismerőse barátjának képét. Majdan mikor felelősségre vonta, törölte magát. Egy másik csatimon maguk is ott vannak Varangy Vitácskával. De sokra nem mennek vele. Magamnak sem kell bemutatni B.Angyalt. Magam is azt kívánom, hogy többé senki másokkal ne tudják megtenni ezeket. Hisz magunknál már nem ér el semmit. Továbbá válasz a hazugságaira is. Ahogyan látom, ez valóban a vérükben van. De mit sem érnek vele, ha nincsen kin alkalmazni. Köszike a véleményezésedet. (:

      Törlés
  3. Nem mert jönni egyik ostoba liba sem, megcáfolni az állításomat! Vagy, hogy rosszul látnám!
    Miért nem csodálkozom ezen?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jobban elmentél rajtuk, mint maguk önmagukon. Be is vallották. Továbbá már nincsen kihez szaladni sem kavarászni. Bár B.Angyal már hiába is ment. Jól van. Mindegy. Magamnak sem okoztak csalódást ismét. Már csupán az sg fórumon mernek tombolni. Egy oly helyen, melyet anno szintén szétvertek. Szemléltető, és elrettentő példának fantasztikusak. Magam már e dologban is a pozitívumot igyekszem nézni (:.

      Törlés
  4. Ennyit tudnak a meleg libbancsok! Ha híressé nem is, de hírhedtté sikerült nekik válni! :D Minden ilyen meleg libbancsnak, hasonló sikereket kívánok! :D De bevallom, hogy ekkora csődtömegeket, és feminista embergyűlölőket még én sem láttam!

    VálaszTörlés
  5. Még egyet engedj meg. Itt a kucu eredeti profilja. Már leszedte a képét, de ez is olyan üres mint az agya.
    https://www.facebook.com/ildiko.szabo.98892?fref=ts

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszike már ismerjük. Le is tiltottam, mikor megtudtam. Magam is tudnék, szépséges, és hosszú feketelistát készíteni a maguk profiljairól. Nagyon haragos vagy magukra. Teljes egészében megértelek. A múltbéli dolgaikat azonban, már valóban nem lehetséges visszacsinálni. Inkább azon dologról kell gondoskodni, hogy ne legyen jövőjük. De ismételten köszike a segítőkészségedet.

      Törlés